Joan Dausà portarà el seu Concert de Nadal a Figueres el 4 de gener

2023-10-19 08:00

Joan Dausà encara la recta final de la seva gira presentat una sèrie de concerts de Nadal i recuperant un dels seus formats més exitosos, el de piano i veu. Fa tres anys que el seu tradicional concert de Nadal es realitzava només a Barcelona. Enguany Dausà farà una petita gira arreu del territori on repassarà el seu cançoner de la manera més íntima i despullada, i on cantarà nadales i altres singularitats en un dels formats que més èxit va donar-li a la seva primera etapa com a músic. Un d'aquests concerts serà al Teatre el Jardí de Figueres, el dijous 4 de gener. Les entrades ja es poden aconseguir a www.figueresaescena.cat.

Dausà està preparant una nova cançó inspirada en la festivitat del Nadal que es publicarà properament i que es podrà escoltar en directe durant la gira.

Després d'aquests concerts de Nadal, el 20 de gener, Dausà tancarà tres anys de gira al Palau Sant Jordi amb l'espectacle anomenat "La Gran Bogeria". En l'actualitat ja s'han venut més de 12.000 entrades. Dausà serà un dels pocs artistes que cantant en català aconsegueixin omplir un dels recintes més prestigiosos de casa nostra. Després l'artista iniciarà un temps de descans per poder preparar noves cançons de cara al 2025.