Ioga al dic-mural de Llançà amb Swamini Danda

2014-09-26 10:30

Aquest dissabte dia 27 de setembre a l’albada, amb la mestra de ioga Swamini Danda al capdavant, se celebrarà una concentració damunt del dic-mural  que hi ha davant la costa de Llançà anomenat "Banc de peix", obra de l’artista Carles Bros.

Un grup de 40 persones faran una sèrie d'exercicis de yoga damunt del dic, just a la sortida del sol, en una actuació titulada "Sinèrgies de futur", en homenatge a la solidaritat, a la sinèrgia del treball en conjunt, una crida al respecte per la natura en comunió amb les persones, un esclat de serenitat, de pau i d’alegria per avançar cap a un món millor.

La intenció dels organirzadors és que sigui un prec per la defensa d'espècies marines en perill, just en el moment de la sortida del sol naixent que n’és l'essència, i ens donarà l'escalfor, l'energia que ens farà imparables i la llum que ens farà créixer amb màxima plenitud i salut mental.

Per uns instans el "Banc de Peix", es convertirà en un temple per la pau, un espai Zen, on la comunicació amb la natura i les sensacions, es trasmetran sense paraules.

Això si, les onades i els gavians acompanyaran, amb música de fons, aquests moments màgics que quedaran immortalitzats en un reportatge fotogàfic i un catàleg que es farà per a l'ocasió.

Les persones que vulguin contemplar la sortida del sol i aquesta actuació, ho podran fer des la part més alta de l'Illot del Castellar de Llançà, al costat de l'escultura Onada de llevant, creada en homenatge al nostre peix i als nostres pescadors.