Ingressa a presó un lladre multireincident per dos robatoris amb força a Figueres

2014-04-23 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir els dies 17 i 20 d’abril a Figueres, un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l’interior de vehicle.

A les 9 del matí del 17 d’abril, els mossos van tenir coneixement que s’havia perpetrat un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. El cotxe es trobava estacionat en un carrer de la població de Figueres, quan un home va trencar el vidre del cotxe amb una pedra i va agafar un maletí del seu interior. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van tenir coneixement d’on i com s’havia efectuat el fet, la descripció de l’home i allò que s’havia endut.

La policia va fer recerca per la zona i en el carrer Port de la Selva va localitzar al lladre amb un maletí, a l’interior del qual hi havia un trepant percutor que havia sostret de dins del vehicle. Els mossos van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i van retornar el maletí al seu propietari.

El detingut, amb diversos antecedents pel mateix fet, va passar el dia 17 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Tres dies més tard, a quarts d’onze del matí, un ciutadà va avisar al telèfon d’emergències perquè havia sentit un soroll de trencadissa de vidres, en un carrer de Figueres a prop d’uns vehicles estacionats.

La patrulla, que es va adreçar al lloc, va localitzar una furgoneta que presentava el vidre posterior trencat, també van trobar el propietari de la mateixa. La víctima va informar a la policia que trobava a faltar un maletí amb un trepant percutor. A uns 100 metres del lloc dels fets, els agents van localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis.

La policia va detenir l’home, que va resultar ser la mateixa persona que ja havia estat detinguda tres dies abans pel mateix fet delictiu i es dóna la casualitat que també va intentar robar un trepant percutor de dins d’un vehicle.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 20 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.