Han començat les activitats d'Aire, espai de coneixement constant

2011-05-30 08:00

El passat divendres, 27 de maig, es va inaugurar Aire amb la presència dels alcaldes de Figueres, Santi Vila, i de Llers, Carles Fortiana. Un projecte on es proposa la interacció entre empresa i cultura amb finalitat educativa i amb l’objectiu principal d’experimentar i d’aprendre gràcies a la relació entre el públic i els ponents i artistes convidats. Els dos alcaldes van felicitar els emprenedors i van encoratjar-los a seguir treballant amb la proposta que, tal com va afirmar Santi Vila, remarca la necessitat de crear espais per compartir coneixement i, per primer cop fusiona empresa amb cultura.

Xavier Carpintero, coach i director de DO_Sinergia, ponent de la primera càpsula, va aportar un treball de reflexió plasmada en exercicis pràctics sobre Productivitat Personal, petits canvis grans resultats. Mim Juncà i Impàs dansa, uniren l’art del dibuix instantani amb l’expressió dels moviments al ritme de la música. La simbiosi entre la ponència i l’espectacle no va deixar indiferents a allà assistents, el quals, van coincidir en afirmar la continuïtat a properes propostes.

Els participants van gaudir d’un espai d’interacció que, gràcies al tast de vins ofert per La Vinyeta i el sopar organitzat pel restaurant Dadà, va ser propici per acostar i intercanviar opinions i, evidentment, per relacionar-se. Un espai, on convidats, assistents i organitzadors vam poder extreure’n l’essència d’aquesta primera càpsula SUMA.

Aire, torna el proper divendres 10 de juny per parlar sobre com podem aprofitar al màxim la tecnologia mòbil amb l’Albert Alemany i la presència de Guillamino, un dels exponents de la nova música pop i electrònica en català. Un aposta que, de ben segur, no deixarà indiferent a ningú.