Fira del Mar i de l'Escamarlà a Llançà els dies 30 i 31

2014-08-26 20:30

Els propers 30 i 31 d’agost es celebrarà a Llançà la Fira del Mar i de l’Escamarlà de Llançà. Aquesta activitat co-organitzada per l’Àrea de Comerç del consistori llançanenc, l’Associació de Comerciants de Llançà, el col•lectiu Sabors Catalans i amb la col•laboració de la Confraria de Pescadors i la Colla del Ranxo, té l’objectiu d’oferir un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el mar.

Al Passeig Marítim hi haurà parades i tallers artesanals durant tot el dia. A més, tindran lloc diversos espectacles d’animació itinerants (rua, cercavila, contes, titelles, etc), visites guiades i un munt d’activitats nàutiques (caiac, windsurf, paddelsurf, barca, etc).

Com a activitat estrella d’aquesta edició, destaquem la degustació de l’Escamarlà de Llançà que tindrà lloc el dissabte 30 d’agost a partir de les 19h30 i que anirà acompanyada d’una degustació de vins Empordàlia i d’un concert de jazz de la mà d’Equinox Trio i una ballada popular de Swing. Aquesta activitat pretén promoure la marca “escamarlà de Llançà” creada per la Confraria de Pescadors de Llançà amb l’objectiu de potenciar un excel•lent producte de qualitat i de proximitat.

I no cal oblidar que durant aquest cap de setmana pots “Tasta Llançà a mossegades” a través de la ruta de tapes que t’ofereixen 14 establiments del municipi on per 3€ podràs degustar una tapa i una beguda.

Descarrega't el programa en aquest enllaç.