Fins el 25 de febrer us podeu inscriure al Carnaval de Castelló d'Empúries

2014-02-20 13:00

Durant tota aquesta setmana i fins el dimarts 25 de febrer els interessats en participar en les diferents rues del Carnaval de Castelló d’Empúries hauran de formalitzar les inscripcions al Convent de Santa Clara.

El Carnaval de Castelló d’Empúries i Empuriabrava ja és un dels referents a la Comarca i aplega en cada edició unes 30 carrosses i uns 3.000 participants. En aquesta edició s’han mantingut les rues com en edicions anteriors i seran animades per la Dinamo al llarg de tot el recorregut.

El divendres 7 de març a les 10 de la nit, s’enceta la programació de Carnaval a l’Avinguda Carles Fages de Climent d’Empuriabrava. Un cop finalitzada la rua, la festa continuarà a la Sala Polivalent de Castelló d’Empúries amb discomòbil per a totes les edats. Dissabte a les 4 de la tarda, a l’aparcament del Pont Vell s’iniciarà la rua infantil que acabarà a la Sala Polivalent amb l’animació de Jordi Patxecu i la colla i una xocolatada popular. A les 10 de la nit de dissabte, es farà la rua principal de Carnaval pels carrers del centre històric amb final a la Sala Polivalent amb ball amb el Tren de la Costa i la Montecarlo.

La rua més familiar tornarà a ser a l’Avinguda Carles Fages de Climent diumenge a les 12 del migdia, que en aquesta ocasió acabarà davant del Centre Cívic on es farà el lliurament dels premis d’aquesta edició.

Aquest any s’ha incidit molt en la seguretat, redactant un nou pla de seguretat i comptant amb la presència de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil, a més dels organitzadors i voluntaris.

L’Ajuntament insisteix en el fet de recomanar que no es consumeixi alcohol durant les rues i aquest any s’incidirà especialment en l’acabament de la rua nocturna de dissabte. El canvi més important és que les carrosses acabaran el seu recorregut davant l’IES Castelló d’Empúries i a partir d’aquest punt estarà prohibida la música. Per aquest motiu, s’ha habilitat un aparcament per poder deixar les carrosses aparcades mentre duri la festa.

També cal destacar que l’accés al recinte, serà restringit només a les persones que vagin disfressades correctament i està rigorosament prohibida l’entrada d’ampolles i begudes de l’exterior. En aquest sentit l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha reforçat el servei de control d’accessos i la seguretat interior de la Sala Polivalent.

La documentació per a realitzar les inscripcions, es pot trobar a la web municipal.


 

Lloc de cerca