Figueres acollirà el campus d'estiu de futbol de l'AC Milan per a joves de 6 a 18 anys

2018-06-08 18:00

L'Estadi de Vilatenim acollirà el campus de futbol d'estiu del club AC Milan "Milan Junior Camp" (MJC) del 10 al 15 de juliol, i del 22 al 27 de juliol, respectivament. El campus, adreçat a nens i nenes i joves d'entre 6 i 18 anys de totes les nacionalitats, està organitzat per socis oficials del club, d'entre els quals destaca Sporteventi, i organitzacions privades seleccionades específicament pel club. L'edició anterior, que es va celebrar entre Figueres i Empuriabrava, va comptar amb 100 participants.

El Milan Junior Camp ampliarà la formació purament esportiva amb dos sessions diàries d'entrenament amb entrenadors UEFA de l'AC Milan i amb el desenvolupament d'un clinic especialitzat per a porters a càrrec de professionals. El responsable de tots els entrenaments de Sporteventi serà Otello Di Remigio, un observador oficial del departament juvenil de l'AC Milan. 

Durant el campus, hi haurà visors de l'AC Milan que seleccionaran un o dos nens d'entre 9 i 10 anys per participar al Dia del Milan Junior Camp, que se celebrarà a la tardor a Vismara i reunirà els millors jugadors de tots els campaments del Milan Junior. Durant dos dies, els prop de 350 participants jugaran partits amistosos i seran observats pels caçadors de talent del Departament Juvenil de l'AC Milan. 

Tots els participants del Milan Junior Camp a Figueres rebran com a obsequi una equipació Adidas Milan, i un diploma acreditatiu de l'AC Milan de participació al campus. 

El regidor d'Esports, Jordi Masquef, afirma que és tot un orgull vincular el nom de Figueres a una institució de prestigi internacional com és l'AC Milan i es mostra satisfet que el campus es pugui desenvolupar enguany íntegrament a Figueres. 

Els campus Milan Junior Camps reuneixen cada any a més de 1.000 joves jugadors d'arreu del món durant 10 setmanes.