Estabilitzat l'incendi de Roses

2014-10-23 08:30

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat aquest matí a les 08.12 hores l’incendi de Roses. En aquests moments treballen a la zona 15 dotacions terrestres, que remullen tot el perímetre afectat. Segons les darreres dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, l’incendi ha cremat una superfície de 35 hectàrees. Les tasques dels Bombers, a partir d’ara, consistiran a repassar tota l’àrea per evitar revifalles.

Als volts de les 08.30 hores, s’incorpora a les tasques d’extinció un helicòpter Kamov, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente. La tramuntana que encara bufa a la zona no permet que hi treballin els mitjans aeris lleugers (helicòpters bombarders i de comandament i avions de vigilància i atac).

Els Bombers de la Generalitat han treballat durant tota la matinada amb 10 dotacions terrestres en la zona de l’incendi que afecta des d’aquest matí la zona del Serrat de la Torre del Sastre a Roses. Segons les dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, el foc hauria cremat una superfície de 35 hectàrees de vegetació.

Com a mesura preventiva, durant la matinada ha quedat tancada la carretera que va des de la urbanització Casa Rozes fins a la cruïlla amb la carretera de cala Montjoi, ocupada per tot el dispositiu d’extinció.

A l’incendi també s’hi han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, agents del cos d’Agents Rurals i efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal, entre d’altres.

 

Foto: ADF Alt Empordà