Els Vailets de l'Empordà no poden amb el 3 de 7 a Cadaqués

2014-09-08 08:30

El diumenge al matí els Vailets de l'Empordà han fet una actuació a la Festa Major de Cadaqués. Dos pilars de 4 simultanis, formats per castellers d'origen cadaquesenc, van obrir l'exhibició castellera. A la colla castellonina hi ha més de 10 membres que provenen d'aquesta localitat del Cap de Creus, i molts veïns i públic esperaven al voltant de la concentració de camises blaucels per donar un cop de mà a les pinyes.

A primera ronda es va descarregar  una consolidada torre de 6. A continuació els de l'Empordà van estar intentant el 3 de 7, castell que ja han descarregat en 5 ocasions, però que en aquesta es va resistir fins a 3 vegades. Finalment, els Vailets van optar per canviar d'estructura i van descarregar un 3 de 6 i un 4 de 6. Sí que van aconseguir descarregar el pilar de 5, amb  una enxaneta cadaquesenca, i 2 pilars de 4 de comiat.

Aquesta setmana els Vailets han sigut convocats al Concurs de Castells, en la jornada del 28 de setembre on participen les millors colles de castells de 7 pisos.