Els Mossos detenen un jove de 18 anys que havia fet una estrebada a una dona al carrer Hortes de Figueres

2018-07-20 13:45

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir ahir un home, de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van succeir el passat 12 de juliol al carrer Hortes de Figueres on, cap a dos quarts de nou del vespre, una dona va ser abordada per un jove que la va fer caure al terra i li va estirar la cadena que portava penjada del coll. La dona, que va patir ferides lleus, va notar quan estava al terra que el jove també li volia agafar la bossa de mà però no ho va aconseguir.

Els mossos en tenir coneixement del fet van iniciar una investigació per tal d’identificar l’autor del fet. Els agents van saber que l’autor havia venut la cadena sostreta a una botiga de compravenda d’or de Figueres. La investigació va concloure ahir dijous amb la detenció a Figueres del presumpte autor de l’estrebada.

El detingut, que té antecedents, ha passat avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.