Els Mossos detenen dos menors de Roses que van robar en una vivenda i es van endur un cotxe

2016-07-07 15:00

Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona juntament amb agents de la comissaria de Roses van detenir els dies 4 i 5 de juliol, dos menors d’edat com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, robatori i furt d’ús de vehicle i danys.

Els fets van ocórrer el passat 4 de juliol, al voltant de les 19 hores, en una casa del carrer Praxiteles de la població de Roses. Uns desconeguts van accedir a l’interior de la casa i van sostreure dues tauletes PC, dos telèfons mòbils i diners. A més, els lladres també van sostreure el vehicle dels propietaris de la casa. 

Poc després, una patrulla de trànsit que circulava per la carretera C-260, al terme municipal de Vilatenim, va localitzar el vehicle sostret, ocupat per dues persones.

Els agents es van posar en paral·lel al turisme i van indicar al conductor que s’aturés, però aquest va accelerar i va envestir el vehicle patrulla. Uns metres més endavant el vehicle escàpol es va accidentar amb unes  tanques i els dos ocupants, que van resultar il·lesos, van fugir corrents. Després d’un breu persecució a peu, els agents van aconseguir detenir un dels lladres mentre que l’altre va fugir corrents.

Unes hores més tard, cap a dos quarts d’una de la matinada, una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar i detenir al segon implicat, al municipi de Roses, quan es dirigia al seu domicili.

Tant el vehicle com els objectes sostrets a la casa van ser retornats als seus legítims propietaris. Els menors detinguts van quedar el llibertat i compareixeran davant la fiscalia de menors de Girona quan siguin requerits.