Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per robar en cinc trasters de Llançà

2014-01-16 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 2 de gener dos homes, de 22 i 33 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Peralada i Cabanes, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força.

Al voltant de quarts de cinc de la matinada del mateix dia, els mossos van rebre l’avís d’uns veïns que sentien sorolls en el pàrquing comunitari d’un edifici de la població de Llançà.

En arribar al lloc, la patrulla va constatar que diverses portes dels trasters del garatge comunitari estaven esbotzades. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van saber que els autors eren dos homes que havien fugit amb un vehicle feia pocs minuts.

La policia va iniciar un dispositiu de recerca per les rodalies del lloc dels fets. En un aparcament municipal de la població es va localitzar el vehicle sospitós. A l’interior hi havia dues persones que s’havien ajupit, intentant passar desapercebudes.

Durant l’escorcoll del vehicle la patrulla va localitzar diversos electrodomèstics, roba, ampolles de licor i altres objectes personals que posteriorment van constatar que provenien dels trasters saquejats. A més, portaven eines susceptibles de ser emprades per cometre robatoris: martells, potes de cabra, tenalles, guants, tornavisos, etc.

Els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 3 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.