Els fotomuntatges de Dolors Boatella al Festival Còmic

2015-03-26 12:44

El Festival Còmic de Figueres ha programat en la seva vuitena edició una reflexió estimulant sobre l'humor en temps socials, a partir d'una mostra del treball de Dolors Boatella. L'artista és coneguda pels  fotomuntatges que ironitzen sobre l'actualitat i que escampa pel seu perfil a Twitter @DolorsBoatella.

L'humor ha estat el fil conductor del festival empordanès des de la seva primera edició del 2008 i aquest any aposta també en la seva programació per apropar l'humor de les xarxes socials al públic del carrer. Amb aquesta exposició de “memes” en videoprojecció i obra gràfica impresa de l'artista, el festival planteja també una part interactiva amb l'espectador.

Durant els dies de celebració del festival, del 2 al 5 d'abril, una part de l'exposició farà un recorregut itinerant per la ciutat i sortirà de la Biblioteca per arribar al Teatre El Jardí i a la Plaça Catalunya, on el públic podrà interactuar fent-se fotografies que podran compartir a través de Twitter i Instagram amb l'etiqueta #LOLFigueres

La inauguració de l'exposició tindrà lloc aquest divendres 27 de març a les 20h al vestíbul de la Biblioteca Fages de Climent de Figueres i comptarà amb la presència de l'artista.