Els alumnes de 6è de l’escola Josep Pous i Pagès realitzen un projecte dedicat a la moda

2018-02-21 12:00

Durant el primer trimestre d'aquest curs 2017-18, els alumnes de 6è de l'escola Pous i Pagès de Figueres han treballat en unprojecte dedicat al món de la moda.
Han après les fashion words, customització de roba, descripció de la manera de vestir a través de fotos, mesurar, treballar en equip, respectar el torn de paraula i a escoltar-se els uns als altres.

L'objectiu final era la creació d'una passarel·la de moda, per això els alumnes es van dividir en quatre grups. Un es va encarregar de la decoració de la passarel·la creant unes lletres amb diferents retalls de roba, uns faldons, es va vestir un maniquí i es va decorar un mural.  

Per a la confecció dels vestits es va cosir i prendre mides als mestres de l’escola. També es  va inventar el vestit de cada mestre/a per desfilar i es va cosir una motxilla amb un pompó. També es va fer la selecció musical, a cada mestra se li va triar una cançó diferent. També varem decidir l’ordre dels mestres per desfilar.

També es van crear cartells convidant i informant sobre el dia de la passarel·la. Es van repartir per tota l’escola fent propaganda per totes les aules treballant l’expressió oral.

Com a cloenda del projecte es va organitzar una passarel·la on els i les mestres desfilaven amb la roba feta pels alumnes.