Els Mossos d’Esquadra de Figueres detenen dues persones per tràfic de drogues

2011-07-12 09:30

Segons s'ha informat avui, els mossos de la comissaria de Figueres van detenir el dia 7 de juliol Pere S.V., de 46 anys d’edat, veí de Vilafant, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

A la tarda del dia 7 de juliol una dotació de seguretat ciutadana de Figueres, mentre realitzava patrullatge per una zona d’oci de la ciutat, van observar com en el pàrquing hi havia una persona dins d’un cotxe, amb actitud vigilant i com si estigués esperant algú. Els agents van sospitar d’aquesta persona i van alertar una dotació de paisà per tal que anés cap a aquell pàrquing i vigilar aquella persona. Aquests agents van comprovar que una furgoneta s’acabava d’aparcar darrere del cotxe que estaven vigilant i el conductor del turisme baixava.

Els mossos es van dirigir cap a ells en el moment que l’individu que conduïa la furgoneta rebia els diners de la compra de la droga. Per això els policies van identificar Pere SV, que va quedar detingut. A més li van trobar, en un moneder, vuit bossetes d’un gram aproximadament cada una i 12 bossetes més de mig gram cada una, d’una substància estupefaent, presumptament, cocaïna, també se li va trobar uns 100 euros fraccionats.

Els agents van fer un escorcoll del domicili del detingut, on van trobar uns 139 grams presumptament també de cocaïna, a més de quatre balances de precisió per pesar la droga i uns 4.500 euros. Els detingut, del que no consten antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Es dóna la circumstància que el mateix dia, agents també de paisà, de la comissaria de mossos d’esquadra de Figueres van detenir a La Jonquera Abdessamad M, 28 anys i veí de Figueres, després que l’enxampessin venent a dues persones una substància, presumptament haixix. Concretament, els mossos li van trobar una peça d’haixix i uns 160 euros fraccionats. El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.