El PSC diu que 12 dels 21 regidors de Figueres demanen que Marta Felip plegui

2017-02-20 11:00

El PSC de Figueres ha comunicat que "constata que Marta Felip no disposa dels suports necessaris per seguir al capdavant de l’Ajuntament figuerenc". Després que dissabte ERC demanés que s'aparti de l'alcaldia el PSC diu que "és un fet que 12 dels 21 regidors li han demanat que deixi l’alcaldia davant la seva incapacitat de teixir els acords que necessita la ciutat". 

El PSC reitera que "la solució a l’atzucac en què Marta Felip ha situat la política municipal figuerenca passa per un govern amb la màxima unitat, sense Marta Felip, travat sobre un full de ruta comú que satisfaci els interessos dels figuerencs i les figuerenques". 

Arran de la demanda d’ERC, que ha proposat un govern alternatiu i exigeix la dimissió de Felip, de Manuel Toro (UDC) i Pere Casellas, el PSC recorda que "el seu cap de llista ja no forma part del govern municipal, que ha estat escollit pels ciutadans i les ciutadanes i que és a l’Agrupació Socialista de Figueres a qui correspon qualsevol decisió sobre la seva aportació a la governabilitat de la ciutat". 

D'altra banda Pere Casellas és l'únic candidat a primer secretari dels socialistes figuerencs. Aquest dissabte el PSC de Figueres ha tancat el període de presentació de candidatures i només hi ha concorregut l’actual primer secretari, Pere Casellas, que ha quedat proclamat a l’espera de la ratificació el proper dia 1 de març.