El pallasso més famós del món David Larible actuarà al Jardi de Figueres

2015-01-10 09:00

El Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres ha avançat l'espectacle convidat a la seva quarta edició. Es tracta de David Larible que actuarà al Teatre Municipal el Jardí els dies 28 de febrer i 1 de març.

El món del circ, a l’igual que l’òpera o el cinema, compta també amb el seu “star system” format per artistes excepcionals, llegendes vivents que ja han traspassat les portes de la gran història del circ. El pallasso italià David Larible forma part d’aquesta reduïda família de genis universals del circ al costat de noms com Grock o Charlie Rivel.

Durant 15 anys fou l’estrella del circ més gran del món, el cèlebre Circ Barnum dels Estats Units, i al retornar a Europa fou cap de cartell del mític Circus Roncalli d’Alemanya. Únic artista que ha estat guardonat en 3 ocasions en el prestigiós Festival de Circ de Monte-Carlo, arriba a Figueres després d’una exitosa gira com a primera figura del Circ Nacional Suís Knie i abans d’esdevenir l’estrella del Circ Bolshoi de Moscou.

El seu espectacle complet en teatre és una divertida condensació de gags, una experiència única per a riure i gaudir amb el gran mestre de la comicitat. Aquest els espectacle es podrà veure durant la 4a edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres que tindrà lloc del 26 de febrer al 2 de març.