El Màster de Pàdel de Girona porta els 48 millors jugadors i jugadores al Pàdel Indoor Figueres

2014-11-21 10:00

El Club Pàdel Indoor Figueres acull aquesta setmana el Màster de Pàdel Gironí. En aquest torneig hi participen els 32 millors jugadors classificats del Circuit gironí de pàdel en categoria masculina, i les 16 millors jugadores en categoria femenina. El format del campionat és un sistema de lligueta, pel que fa els nois, hi ha dues categories, primera i segona, on es faran dos grups de quatre parelles a cada categoria. El que respecta a les noies, nomes es disputarà una categoria, on es faran dos grups de quatre parelles.

Des de dimecres i fins divendres des de les 9 del vespre vespre, es juguen els diferents partits de cada categoria i grup. Cal destacar que aquest any hi participen jugadors locals del Club i Ciutat, Albert Faxedas, Sergi Curto, Òscar Perez, Sergi Vera, Sergi Marquez, Salvador Lloveras, David Collgrós, Carles Palahí, Eva Garcia, Gladys Lopez, Empar Casellas i Sílvia Clos. El dissabte 22 a les 12hs es jugaran les semifinals i a les 18hs de la tarda les finals. 

“Des del Club, estem molt il·lusionats per acollir el Master per primera vegada a la ciutat de Figueres, ja que és el millor campionat gironí de tot l’any, i així podem oferir a tots els alt empordanesos la possibilitat de veure el millor pàdel de Girona" comenta Sergi Curto Director del Club Pàdel Indoor Figueres. L'entrada és gratuïta.