El Festival de Peralada anuncia el primer espectacle del 2017, el ballet 'La Bella i la Bèstia'

2016-12-22 10:30

El Festival Castell de Peralada ha donat a conèixer un dels espectacles de l'edició del proper estiu. Es tracta del Malandain Ballet Biarritz, amb direcció artística de Thierry Malandain, i l’Orquesta Sinfónica de Euskadi, interpretaran per primera vegada a Catalunya, el ballet La Bella i la Bèstia, amb música de Piotr Ilitx Txaikovsk. Serà la nit del 28 de juliol. 

El coreògraf francès, que ha triomfat en diferents escenaris amb la seva particular lectura del conte de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve (1740), popularitzat per la versió abreviada de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (1756), portarà al Festival de Peralada la seva proposta de dansa sobre la base de la partitura simfònica de Txaikovski, interpretada en directe, des del fossat, per l’Orquesta Sinfónica de Euskadi. 

Pre-estrenada a l’Ópera Real de Versalles a finals de 2015, aquesta és la tercera col·laboració entre el Malandain Ballet Biarritz (MBB) i l’Orquesta Sinfónica de Euskadi (OSE), desprès de La Ventafocs i de l’espectacle Magifique. Amb La Bella i La Bèstia, debutaran al Festival de Peralada ambdues formacions amb 22 ballarins i una vuitantena de músics en un mateix espectacle.

Les entrades per aquest espectacle ja estan a la venda a www.festivalperalada.com amb preus que van dels 35€ als 90€.