El Festival Còmic proposa un concurs fotogràfic i una recerca bananera

2018-03-19 11:30

El Festival Còmic, poques setmanes abans de donar el tret de sortida a la seva onzena edició - del 29 de març al 2 d’abril a Figueres -, omple la ciutat de somriures i engresca el públic a participar en dues campanyes promocionals oferint la possibilitat de guanyar múltiples premis. Ambdues accions s’impulsen a través de les xarxes socials i estan protagonitzades pel símbol identificatiu d’aquesta onzena edició del festival, “la banana”. 

Per una banda, està en marxa fins el 26 de març un repte que convida a tothom qui ho vulgui a compartir amb l’etiqueta #CòmicBanana a Instagram i Twitter una fotografia amb un somriure “bananeru”, que consisteix en aconseguir fer un somriure amb una banana real que s’aguanti sense utilitzar les mans. D’entre les imatges participants, un jurat decidirà i obsequiarà la més original amb dues entrades per un dels espectacles del Festival. El dia 27 s’anunciarà la fotografia guanyadora i el premiat. 

L’altra acció impulsada conjuntament amb Comerç Figueres Associació és la campanya #trobalabanana que s’activarà a través de les xarxes socials i els establiments comercials associats de la ciutat. Se celebrarà del 22 al 31 de març i consistirà en trobar onze bananes de mida real, en commemoració de l'onzè aniversari del Festival, impreses en 3D amb els logos dels organitzadors que s’amagaran i aniran canviant d'espai pels diferents establiments de Comerç Figueres Associació.