El Bus de les Professions a Roses

2010-04-29 15:08

El Bus de les Professions de la Direcció General d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats visita Roses els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig. Instal·lat a la Gran Via de Pau Casals, a la zona d’aparcament situada davant els cinemes, oferirà informació i orientació als joves rosincs sobre les possibilitats que ofereix el sistema educatiu, sobretot pel que fa a la formació professional (cicles formatius de grau mitjà i de grau superior).

El Bus de les Professions és una unitat mòbil itinerant que mitjançant visites concertades ofereix a l'alumnat de tercer i quart d'ESO la possibilitat de conèixer de prop les característiques de la formació professional i els cicles formatius que es poden estudiar a Catalunya.

Les visites al Bus es realitzaran de forma organitzada per a grups d’alumnes de 3r i 4t d’ESO principalment, de 9.15 a 12.15 del matí i de 15.00 a 16.30 de la tarda. De 18 a 19 h, el Bus restarà obert al públic en general per informar sobre els cicles formatius, les modalitats del batxillerat, l'accés a la Universitat, els estudis universitaris, els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els cicles formatius, beques, etc.