El bar la Frontera de Cadaqués porta a Halldor Mar, Anna Moliner i Joana Serrat, entre d'altres

2015-06-23 10:00

El bar musical la Frontera de Cadaqués aposta aquest any per una programació de música en viu de qualitat. Els concerts es faran cada dijous a partir de dos quarts d’onze de la nit.

Halldor Mar serà l’encarregat d’innaugurar la temporada el dijous 25 de juny. El cantautor i guitarrista islandès és conegut arreu de Catalunya per la seva adaptació a l’anglès i amb estil folk de temes molt característics de la cultura popular catalana. Desde la tan cantada “Remena Nena”, fins a la magnífica versió de “El Vent” de Raimon. Halldor Mar passarà per la Frontera dos dies abans de la seva esperada actuació al Festival PopArb.

La filosofia de la Frontera és oferir música de qualitat i a la vegada de gèneres molt variats. Una de les actuacions més esperades és la de Joana Serrat, cantautora vigatana amb una llarga trajectòria musical i que actuarà a la Frontera el 16 de juliol abans de desplaçar-se a Canadà a grabar el seu nou disc.

Només una setmana abans, el 9 de juliol, haurà actuat la seva germana Carla Serrat, presentant el seu primer disc “Carla” que ja l’ha feta mereixedora de participar en diferents festivals de renom arreu de Catalunya.

El cartell també ofereix estils com reggae amb Pangea o rumba catalana de la mà de Peret Reyes, el que havia estat “palmero” del mestre Peret.

El rock, del més clàssic al més experimental tindrà representació de la mà de Big John, amb les seves versions de Neil Young, i del que ja es pot considerar el grup rebel·lació d’aquest 2015, els Opatov, uns joves de Cerdanyola que el 30 de juliol faràn parada a la Frontera després d’haver tocat en festivals tan potents com el Primavera Sound i el Festival de Benicássim (FIB).

Tampoc ens podíem oblidar dels Milkers, banda de versions de rock, ni del duet Tiznao Flamenco, dues actuacions mítiques que un any més tornaran a la Frontera.

L’actriu Anna Moliner, que ha participat en obres de teatre com “Mar i Cel” i sèries com “La Sagrada Família” de Televisió de Catalunya, també passarà per la Frontera presentant el seu primer disc “Scents” el 23 de juliol.

La temporada es tancarà el 27 d’agost amb Damià Arròs, banda olotina que ha actuat arreu del país amb les seves versions en català del cantautor de fama mundial Damien Rice.