Detenen un conductor francès a la Jonquera que multiplicava per 5 la taxa d'alcoholèmia

2018-01-24 12:00

Els Mossos van detenir el passat dia 21 un jove francès de 27 anys que conduia sota la influència de begudes alcohòliques. Va ser al punt quilomètric 776 de la carretera N-II, al seu pas pel terme municipal de la Jonquera, on els s'havia establert un control de drogues i alcohol.

Cap a la una de la matinada els agents van aturar un vehicle i van observar que el conductor presentava signes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques. En fer la prova de l’alcohol, els agents van comprovar que l’home donava un resultat positiu de 1,27 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit màxim permès.

Per aquest motiu, després d’immobilitzar el cotxe, els mossos van detenir l’home de 27 anys, de nacionalitat francesa i veí de Serdinyà (França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sota la influència de begudes alcohòliques.

El detingut va passar el mateix dia 21 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat.