Detenen tres homes in fraganti mentre robaven en un pis de nova construcció al passatge Rec Arnau de Figueres

2017-10-18 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir a Figueres, el dilluns 16 d’octubre, tres homes, de 29, 22 i 18 anys, de nacionalitats espanyola, peruana i colombiana, veïns de la ciutat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori a interior de domicili en grau de temptativa.

Els fets van passar cap a les quatre de la tarda del mateix dia 16 d’octubre al passatge Rec Arnau de Figueres, on els agents van ser alertats ja que tres individus haurien entrat en un edifici de nova construcció.

En arribar al lloc, els mossos van veure que unes persones haurien accedit a l’interior d’un dels pisos escalant per la façana per evitar una porta de seguretat i forçant posteriorment una segona porta que donava accés a l’habitatge.

Quan els agents van accedir a l’interior del pis van trobar tres homes que estaven amagats dins de les habitacions. Després d’identificar-los els van detenir com a presumptes autors d’un robatori a interior de domicili en grau de temptativa.

Els detinguts, dels quals un tenia antecedents, van passar el dia 17 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.