Detenen a Figueres 5 homes que van entrar a robar en diferents cases de Colera

2016-02-11 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 9 de febrer cinc homes, d’entre 19 i 34 anys, de nacionalitats equatoriana, italiana i xilena i veïns de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), Barcelona i Rubí (Vallès Occidental), com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets van passar cap a les cinc de la tarda del mateix dia 9 de febrer, a la urbanització de Sant Miquel de la població de Colera, on els mossos van saber que tres persones haurien entrat dins una casa de la urbanització.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber que abans que les patrulles arribessin al lloc, tres persones havien sortit de la casa i havien fugit cap al bosc. Per això, diverses patrulles van fer una recerca per tal de localitzar aquestes persones.

Mentre buscaven els lladres, els mossos van veure que hi havia dues cases que tenien una finestra forçada i havien estat saquejades. En veure que no localitzaven els autors, els policies van decidir fer una espera i una patrulla de paisà es va quedar al lloc per intentar trobar els fugitius.

Cap a les vuit del vespre, els mossos van veure que tres persones sortien del bosc i pujaven a un vehicle, que estava ocupat per dues persones més i que s’havia estacionat davant de les dues cases violentades.

En poca estona el vehicle amb les cinc persones va abandonar el lloc a gran velocitat. Finalment, amb l’ajuda d’altres dotacions, els lladres van ser aturats al punt quilomètric 35.5 de la carretera N-260, al terme municipal de Figueres. Després d’identificar-los, els policies van detenir els cinc homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els detinguts, que cap d’ells té antecedents, han passat avui dia 11 de febrer  disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.