Detenen 4 persones per robar 17 ordinadors en un centre escolar de la Jonquera

2017-04-16 11:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Jonquera van detenir, entre els dies 30 de març i 12 d’abril, quatre homes d’edats compreses entre els 21 i els 54 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Figueres i la Jonquera, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

El dia 17 de març, els mossos de la Jonquera van saber que s’havia produït un robatori amb força en una escola de la Jonquera. Concretament al voltant de la mitjanit algú hauria accedit al centre escolar forçant la porta de l’entrada i una finestra. Una vegada dins, els lladres van robar 17 ordinadors i diners en efectiu.

Els agents de la unitat d’investigació de la comissaria Figueres amb el suport dels mossos de la Jonquera van iniciar els tràmits pertinents per poder saber qui o quins podrien ser els autors dels fets. La investigació va donar els seus fruits el passat dia 30 de març quan els agents van poder identificar, localitzar i detenir a tres dels autors dels fets.

Posteriorment, el dia 12 d’abril els mossos van localitzar el quart lladre i també el van detenir. Tanmateix van poder recuperar tres dels ordinadors que havien estat sostrets.

La investigació no es dóna per tancada ja que els mossos estan investigant quin pot haver estat el destí de la resta de material sostret al centre escolar.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar els dies 30 de març i 12 d’abril respectivament a disposició de Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va de decretar al seva llibertat amb càrrecs.