Denunciat penalment a la Jonquera un camioner que quadruplicava la taxa màxima d'alcohol permesa

2017-08-09 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector de Figueres, van denunciar penalment el dia 7 d’agost un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Albatera (Alacant), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar el mateix dia 7 d’agost, en un control d’alcoholèmia que els mossos de trànsit havien establert a l’autopista AP-7, en sentit sud, al seu punt quilomètric 6.5, terme municipal de la Jonquera.

Cap a tres quarts de vuit del matí, els agents van aturar un camió i van veure que el seu conductor tenia signes evidents d’anar sota la influència de les begudes alcohòliques.

En fer la prova d’alcoholèmia a l’home, aquest va donar un resultat positiu d’0,64 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.15 mg/l.

Els mossos van obrir diligències penals al conductor del camió com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el vehicle.

L’home declararà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, quan sigui requerit.