'Dalí i Barcelona' de Ricard Mas es presentarà a Figueres el 4 d'octubre

2017-09-25 18:00

El proper dimecres 4 d’octubre, l’escriptor, historiador de l’art, crític i llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona, Ricard Mas, presentarà el llibre Dalí i Barcelona sota la cúpula del Teatre–Museu de Figueres. L'acte començarà a dos quarts de vuit del vespre. L’obra ha estat editada per la Diputació de Barcelona. 

El llibre analitza la relació de Dalí amb Barcelona, un fet que no ha estat gaire estudiat i que l'autor explica de forma extensa i documentada. Els primers capítols, més analítics, sintetitzen i revisen l'obra de Dalí: exposicions, conferències, orígens familiars... La segona meitat, més vivencial, desplega un seguit d'experiències i relacions amb diversos sectors de la societat barcelonina: l'espectacle, l'ecosistema de l'art, la sanitat i l'Hotel Ritz, entre d’altres. 

Ricard Mas Peinado (Sabadell, 1966) està especialitzat en la vida i l’obra de Salvador Dalí, avantguardes històriques i història del videojoc. Publica periòdicament als setmanaris El Temps i Time Out Barcelona.