Comencen les obres d'asfaltatge de vint carrers del Puig Rom de Roses

2017-03-15 10:00

Aquest dijous, 16 de març, s’inicien les obres d’asfaltatge de diversos carrers de la urbanització del Puig Rom de Roses que es trobaven en mal estat. Els treballs, que es preveu tinguin una durada de 5 mesos, poden afectar de manera intermitent la circulació rodada a la urbanització, a mida que avancin les obres pels diferents carrers de l’àmbit.

L’objecte del projecte és la rehabilitació d’una vintena de carrers, amb un total de 9.653 km i 40.988 m2 d’actuació. Les obres consistiran en la reposició del paviment en aquells carrers on el mateix presenta deficiències a causa d’arrels, esquerdes o trencaments superficials. 

La realització d’aquests treballs de millora pot suposar l’afectació del trànsit a la zona durant el temps que durin els mateixos. Els carrers que s’asfaltaran duran els mesos que durin les obres seran els següents: Jeroni Pau, Joan Timoneda, Joan Vinyoli, Andreu Ferrer, Joan Margarit, Antoni Canals, Joan Lluís Vives, Jordi de Sant Jordi, Pujada al Puig Rom, Josep Carner, Prudenci Bertrana, Serafí Pitarra, Víctor Català, Ramon Llull, Pau Vila, Cant dels Ocells, Tordera, Foix, Llobregat i Daró, i les carreteres del Far i de Canyelles. El projecte compta amb un pressupost total de 354.000 euros. 

L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties que la realització d’aquestes obres de millora puguin ocasionar a veïns i usuaris dels vials.