Antònia Font actuarà a Sons del Món el proper estiu de 2024

2023-09-28 13:00

El festival Sons del Món ha anunciat el primer nom de la seva 17a edició. Ni més ni menys que els mallorquins Antonia Font, que actuaran a l'escenari privilegiat de la Ciutadella de Roses el  divendres 2 d'agost. 

Després dels seu disc més experimental, "Vostè és aquí" (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida fins que el juny del 2021 una enorme lona al carrer Mallorca, enmig de l’Eixample de Barcelona, insinuava que el grup tornava amb una actuació al Primavera Sound.

Després d’aquell concert, es va certificar el retorn dels mallorquins amb una gira de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.

Un any i mig després, Antònia Font ha comprovat que el retrobament amb el públic -amb un desplegament tècnic de primer nivell i una gran motivació per part dels músics- s’ha fet curt, i per això ara es presenta una nova gira que, tot i ser limitada a un període de temps establert, ja s’augura copiosa i completa.

Les entrades per al concert del Sons del Món 2024 es posaran a la venda el pròxim dimarts 3 d’octubre a partir de les 11h del matí al web del festival, www.sonsdelmon.cat.