Albert Testart (ERC) considera prioritari crear un viver d'empreses a Figueres

2015-02-20 10:30

El candidat d'ERC a Figueres, Albert Testart, proposa crear un viver d'empreses al Centre de Formació Ferran Sunyer i Balaguer, a la ronda sud, quan s'executi la segona fase del projecte. Atraure talent empresarial cap a Figueres s'ha convertit en una de les seves prioritats. Testart assegura: "Hem de crear un viver d'empreses, per estimular l'activitat laboral. Serà un bon instrument per aconseguir-ho. Moltes ciutats del nostre entorn, fins i tot amb menys habitants, ja en tenen un. Per què, a Figueres, hem de renunciar-hi? ". El candidat d'ERC fa la proposta dins l'article No jugueu al bingo amb els diners de tots, que es publicarà en el seu blog.

Dins el text, Testart considera un "despropòsit" comprar el local de l'antic bingo del carrer Sant Pau, com proposa l'equip de govern de Figueres amb una inversio de 200.000 euros. Testart adverteix: "Si algun dia el volem fer servir per a alguna cosa de profit, només per posar el local en condicions, haurem d'invertir-hi centenars de milers d’euros. En comptes de gastar diners en locals que no ens porten cap rendiment, hem d'invertir en persones". Des del 2010, els figuerencs han pagat un lloguer mensual de 6.000 euros per aquest local que, fins avui, no ha tingut cap utilitat pública.  

"Cada euro que serveixi per fer arrelar els emprenedors a la ciutat, equival a invertir-lo en un futur potencial amb més riquesa, més ocupació i un teixit empresarial més consolidat. Cada euro invertit en talent, es multiplica", conclou en aquest article.