A la venda les entrades del Festival Còmic que inclourà dues projeccions

2012-02-21 07:30

El Festival Còmic ja ha posat a la venda les entrades de la gran majoria dels espectacles programats en la seva 5ena edició, que aquest any es farà del 12 al 22 d’abril.

Les entrades es poden adquirir al web www.festivalcomic.cat i també al teatre El Jardí de Figueres, en horari de taquilla, les hores prèvies a les funcions del teatre i els dijous de set a nou del vespre.

D'altra banda aquest any el Festival Còmic ha iniciat una nova col·laboració amb el Cineclub Diòptria. S’han programat dues projeccions especials al teatre El Jardí.

El dijous 12 d’abril (21:00) “Airbag”, una de les road movies més golfes i taquilleres del cinema espanyol. Hi assistiran el seu ideòleg Karra Elejalde i un altre dels grans protagonistes del film i convidat aquest any al Festival Còmic, Manuel Manquiña.

El dijous 19 d’abril (21:00) es projectarà “Pepe & Rubianes” un documental de Manuel Huerga,  que recull la trobada de grans amics de l’artista com Joan Manuel Serrat, Joan Lluís Bozzo, Carles Flavià, Lucila Aguilera, María Rosales, Manel Pousa, el Pare Manel, Toni Coll, Joan Gràcia i Pep Molina que s’han convertit en las autodenominades “vidues de Rubianes”.

El tiquet d’entrada de les projeccions costa 6 euros, i és gratuït pels que tinguin l’abonament del Cine Club Diòptria.