Àlex Arimany (Peralada) primer fitxatge de la UE Figueres

2013-06-07 08:00

El davanter de Les Planes d'Hostoles Àlex Arimany (CF Peralada) ha estat el primer fitxatge de la Unió per a la propera temporada 2013/14. De 23 anys (20/05/1990), Arimany es va gestar com a jugador al futbol base del CF Amer, CF Les Planes, EF Bosc de Tosca i UE Olot. Sense una ubicació predilecta ni decidida sempre prop de l'àrea del rival, la primera incorporació unionista ha defensat les dues darreres campanyes la samarreta del Peralada -en la recentment finalitzada ha disputat 28 partits, 25 dels quals com a titular, amb 6 gols.

Presentat de manera oficial aquest dijous a l'estadi de Vilatenim, Arimany ha repetit la paraula "il·lusió" en les seves primeres reflexions com a blanc-i-blau: "Tinc poca experiència a 3a, però poder tornar a jugar en aquesta categoria és un repte que afronto amb molta il·lusió, sobretot si el club que em dóna la possibilitat de fer-ho és un amb la història i el nom que té el Figueres".

Conscient que la campamya 2012/13 dels figuerencs ha estat netament brillant, el davanter, que la qualifica com a "increïble", admet que l'objectiu del campionat futur serà el de "millorar els registres. Serà tot un repte, però no una pressió afegida. Lluitarem cada partit al màxim fins a on sigui possible arribar i si això ens permet fer la fase d'ascens... millor. Olot, Cornellà i Europa, per pressupost i jugadors, han estat molt per damunt de la resta, però nosaltres el que haurem de fer és intentar competir el millor possible contra tots els equips". En relació als pilars bàsics sobre els que es fonamenta la seva nova entitat, entossudida en combinar joventut i talent, Àlex Arimany hi combrega de manera plena: "La comparteixo totalment. Un jugador jove molt aportar ganes, il·lusió i intensitat, qualitats que potser un que procedeixi de categories superiors no tindrà. Estic molt content de venir a Figueres i compartir vestidor amb gent de la meva franja d'edat, tot esperant que sigui un any molt bonic".

Per altra part, els també davanters Marc Teixidor i Pol Compte han renovat el seu compromís amb la Unió i la temporada vinent tornaran a defensar la samarreta blanc-i-blava, juntament amb Ureña i Reig (porters); Murga, Argi, Serra i Busquets (defenses); Barrera, Ferran Grau, Borja, Moñino i Pedro (migcampistes) i Jairo (davanter).